Betöltés folyamatban...

Teszünk a környezetünkért

A nagyság nagy felelősséggel jár

A MOL gazdasági súlyához méltóan vesz részt a fiatal tehetségek támogatásában.
Sport, művészet, tudomány, gyermekgyógyítás – mindegyik területen van tennivalónk.

„Nem feledkeztünk meg azokról sem, akiknek nem a sport, művészet, vagy tudomány területén, hanem betegségük legyőzésében kell helytállniuk.”

A MOL – mint a legnagyobb vállalati adományozója az országnak - számos társadalmi kezdeményezés mellé odaáll, legyen szó sportról, kultúráról vagy akár a környezetvédelmi és szociális ügyekről. Nem egyedi jelenség ez. Egyre többen ismerik fel a világ nagy cégei közül azt, hogy már nem csak a termékük, hanem a mindennapi élet minőségéért is felelősséggel tartoznak.

Gyorsabban, magasabbra, erősebben!
2014-ben összesen 113 fiatal osztozhatott a MOL 26 millió forintos anyagi támogatásán. A szponzoráltak között van többek között Márton Anna junior világbajnok kardvívó, Sztankovics Anna londoni olimpikon úszó és Rapport Richárd, a jelenlegi legjobb magyar ifjúsági sakkozó.

Tudomány? A pénzen nem múlhat
Ahogy a sportolópalántákat, úgy a jövő tudósait is igyekeznek segíteni. Az eszközvásárlás mellett Idén is lehetett pályázni az országos- és nemzetközi versenyekre való felkészülésre, útiköltség-térítésre, kiállításokra, valamint az azokra felkészítő szakkörökre, táborokra.

Azokra a gyermekekre is gondolunk, aki betegséggel küzdenek
Nem feledkeztek meg azokról sem, akiknek nem a sport, művészet, vagy a tudomány területén, hanem betegségük legyőzésében kell helytállniuk. A MOL Gyermekgyógyító Program 2014-ben is támogatott olyan nonprofit szervezeteket, amelyek krónikus betegségben szenvedő, fogyatékkal élő gyerekek, vagy a lelki egészség szempontjából rizikócsoportba sorolható gyermekek és serdülők pszicho-szociális rehabilitációjával foglalkoznak. A pályázat keretében a szervezetek élmény- és művészetterápiás programjaikhoz nyerhetnek támogatást. Nem is tudunk mit hozzáfűzni: vegyen mindenki példát arról, hogyan tud egy nagy cég és az őt körülvevő világ kéz a kézben gyarapodni.