Betöltés folyamatban...

Jelentéseink

Jelentéstételi gyakorlatunk

A fenntartható fejlődés mindennapi üzleti működésünkbe történő beépítését kifejezve a MOL-csoport vezetése 2008-ban úgy döntött, hogy az Éves jelentés és a Fenntartható Fejlődés jelentés összevonásra kerül, és a jövőben az ún. „integrált” jelentéstétel irányát követjük, azaz a MOL-csoport egyetlen összevont kiadványban számol be gazdasági, környezeti és társadalmi teljesítményéről. Az Éves Jelentés „A pénzügyeken túl: fenntarthatósági teljesítményünk” című fejezete az adott év fontosabb eredményeit, kihívásait és adatait összegzi a fenntartható fejlődés MOL számára legjelentősebb területein. Csoportszintű jelentéseink ezen az oldalon találhatóak meg.

A MOL-csoport magyarországi tagvállalatainak és üzletágainak helyi szintű fenntarthatósági, környezetvédelmi jelentéseit folyamatosan tesszük közzé.

A jelentéseken túlmenően társaságunk honlapján (http://molgroup.info/hu/) található általános ismertetés a MOL-csoport politikáiról, vezetési irányelveiről és egyéb fenntarthatóság vonatkozású információiról.