Betöltés folyamatban...

Egy közös álom

Élhető jövőért dolgozunk

Fenntartható fejlődés a MOL számára
Stratégiai kezdeményezéseink
Főbb eredményeink
Jelentéseink

A MOL minden alkalmazottja tudja: a ma kihívásai egyben a holnap lehetőségei isNéha a vörös vércséknek épített fészek, de néha az újrahasznosított PET palack az, ami új utakat nyit előttünk. Mi, itt a MOL-nál azt tesszük, amit egy felelős vállalatnak ma a világban kötelessége tenni: óvjuk értékeinket és újakat teremtünk.

Nehéz lenne pár mondatban elmondani, hogy mik azok mindennapi értékek, melyek mentén a tettek mindennapi megoldásokat formáltak a kezünk alatt.

Tulajdonképpen nem is egy mondatban szeretnék beszélni erről. Helyette minden kedves látogatónkat arra csábítjuk, olvasgasson itt minél többet rólunk.

…óvjuk értékeinket és újakat teremtünk.”

Van hírünk magunkról, nem is kevés. Szót ejtünk a nagy sikerrel elindított Bubi közösségi biciklikről, beszámolunk arról, hogyan sikerült forradalmasítanunk az utakat friss fejlesztésű gumibitumennel, de eldicsekszünk azzal is, hogy üzemeinkben lelkes munkatársainknak sikerült nem csak megóvni, de megsokszorozni is a helyei madárállomány számát.

Az érdeklődő olvasó találkozhat motoros családunkkal, megismerheti tehetséggondozó és karrierépítő programjaink eredményeit, és betekintést nyerhet az immár 18 országban működő MOL-cégcsoport kulturálisan sokszínű, izgalmas mindennapjaiba is.

Négy rovatba gyűjtöttük történeteinket: „Támogatjuk a tehetségeket”, „Felelősen működünk”, „ Közösséget építünk”, „Védjük a környezetünket”. Reméljük, hogy ennek ezen kezdeményezéseknek mindannyian csak a nyertesei lehetünk. Tudjuk, hogy rajtunk is múlik, hogyan töltjük újra a jövőt! Tetteinket is ehhez mérjük.

Jó olvasgatást és szemlélődést kívánunk!